Lorem ipsum dolor sit amet

Compliment

Aportem una solució integral i digital. Dotem els nostres clients de totes aquelles eines (documentació, clausulat, protocols d'actuacions, contractes, etc.) necessàries perquè puguin donar compliment a la normativa RGPD amb tots els avantatges que això comporta.

Demani pressupost sense compromís
Què és la RGPD?

El RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) és una legislació de la Unió Europea que va entrar en vigor el 25 de maig de 2018. El seu objectiu principal és protegir la privadesa i les dades personals dels ciutadans de la UE, establint regles estrictes sobre com les organitzacions han de gestionar, processar i protegir les dades personals.

El RGPD introdueix una sèrie de principis i requisits que les organitzacions han de complir en tractar dades personals, com obtenir el consentiment explícit per a recopilar i utilitzar dades, informar els individus sobre com s'utilitzaran les seves dades, garantir la seguretat adequada de les dades i permetre a les persones exercir els seus drets sobre les seves dades personals, com l'accés, rectificació, supressió i portabilitat.

A més, el RGPD estableix l'obligació de notificar a les autoritats de protecció de dades i als individus en cas de violacions de seguretat que posin en perill les dades personals.

El RGPD té un abast extraterritorial, la qual cosa significa que no només s'aplica a les organitzacions amb seu a la UE, sinó també a qualsevol entitat fora de la UE que processi dades personals de ciutadans de la UE mentre ofereixen béns o serveis a la UE o monitoritzen el comportament dels ciutadans de la UE.

En resum, el RGPD busca enfortir els drets de privadesa i protecció de dades de les persones a la Unió Europea, establint un marc legal integral per a la gestió responsable de la informació personal en l'era digital.

El RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) s'aplica a una àmplia gamma d'organitzacions, tant dins com fora de la Unió Europea (UE), sempre i quan processin dades personals de ciutadans de la UE. Això inclou, però no es limita a:

  • Empreses establertes a la UE: Totes les empreses i organitzacions amb seu a la UE que processin dades personals estan sotmeses al RGPD.

  • Empreses fora de la UE que ofereixen béns o serveis a ciutadans de la UE: Si una empresa no té seu a la UE però ofereix productes o serveis a persones dins de la UE, està obligada a complir amb el RGPD.

  • Empreses fora de la UE que monitoritzen el comportament de ciutadans de la UE: Si una empresa fa un seguiment o perfilat de persones a la UE, com a través de publicitat en línia o anàlisi de comportament en línia, també està sotmesa al RGPD.

Això significa que moltes empreses globals, independentment de la seva ubicació geogràfica, han de complir amb el RGPD si interactuen amb dades personals de ciutadans de la UE. Complir amb el RGPD implica adoptar mesures per protegir la privadesa de les dades, obtenir el consentiment adequat, proporcionar transparència sobre com s'utilitzen les dades, garantir la seguretat de la informació i permetre a les persones exercir els seus drets sobre les seves dades personals.

És important recordar que el meu coneixement es basa en informació disponible fins a setembre de 2021, així que et recomano verificar les últimes actualitzacions i regulacions relacionades amb el RGPD.

El RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) pot aportar diversos beneficis i millores a la teva empresa, fins i tot si no estàs ubicat a la Unió Europea (UE) però tractes amb dades personals de ciutadans de la UE. Aquí hi ha algunes formes en què el RGPD podria beneficiar la teva empresa:

Millores en la confiança del client: Complir amb el RGPD demostra que la teva empresa valora la privadesa i la seguretat de les dades dels teus clients. Això pot augmentar la confiança i la fidelitat dels teus clients, cosa que pot conduir a relacions comercials més sòlides i a una millor reputació al mercat.

Compliment legal: Complir amb el RGPD assegura que la teva empresa estigui en conformitat amb les regulacions de protecció de dades, evitant multes i sancions potencialment costoses que podrien sorgir per incompliment.

Reducció de riscos i costos: En adoptar pràctiques de protecció de dades sòlides, la teva empresa pot reduir el risc de violacions de seguretat i fuites de dades. Això, al seu torn, pot ajudar a minimitzar els costos associats amb la gestió d'incidents de seguretat i la recuperació de dades.

Accés a mercats internacionals: Complir amb el RGPD permet a la teva empresa interactuar amb clients a la UE i accedir a mercats internacionals sense preocupacions legals. Això pot obrir oportunitats comercials i expandir les teves operacions.

Millores en la gestió de dades: El RGPD promou pràctiques de gestió de dades més eficients i organitzades. Això pot ajudar a la teva empresa a obtenir una comprensió més profunda de les dades que posseeix, cosa que, al seu torn, podria conduir a millors decisions comercials i estratègiques.

Transparència i consentiment: El RGPD requereix que les empreses siguin transparents en com utilitzen les dades i obtinguin el consentiment adequat de les persones per processar les seves dades. Això pot resultar en una millor relació amb els clients i una major comprensió de les seves expectatives.

Diferenciació competitiva: Complir amb el RGPD pot ser un factor diferenciador en un mercat on la privadesa i la protecció de dades són cada vegada més importants per als consumidors.

Innovació responsable: El RGPD promou la innovació responsable en requerir que les empreses considerin la privadesa i la seguretat de les dades des del disseny de productes i serveis, fomentant la creació de solucions més segures i centrades en la privadesa.

En general, el RGPD pot ser una oportunitat per a la teva empresa per demostrar el seu compromís amb la privadesa i la seguretat de les dades, cosa que pot conduir a beneficis tant a curt com a llarg termini en termes de confiança del client, compliment legal i avantatges competitius.

Anem més enllà del compliment normatiu, proveïm al nostre client de les eines necessàries i dels protocols d'actuació òptims per protegir la informació de caràcter personal que tracta, és a dir, la informació dels seus clients, personal, proveïdors, etc.

Aportem una solució integral i digital. Això és, proveïm als nostres clients de totes aquelles eines (documentació, clàusules, protocols d'actuacions, contractes, etc.) necessàries perquè puguin donar compliment a aquesta obligació.

Anem més enllà del compliment normatiu, proveïm al nostre client de les eines necessàries i dels protocols d'actuació òptims per protegir la informació de caràcter personal (informació dels seus clients, personal, proveïdors, etc.).

Aportem una solució integral i digital. Proveïm als nostres clients de totes aquelles eines (documentació, clàusules, protocols d'actuacions, contractes, etc.) necessàries perquè puguin donar compliment a la normativa del RGPD amb totes les avantatges que això comporta.

L'ajudem amb el compliment RGPD?

Empleni aquest petit formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

Tot correcte! Hem rebut el seu missatge.
Error! Hi ha hagut un error en l'enviament.

Vol que l'ajudem a complir amb la normativa del RGPD?

Posi's en contacte amb nosaltres i l'ajudarem en tot el procés