implantació certificació iso 45001

Implantar la certificació

Realitzem un diagnòstic inicial, desenvolupament documental, implantació, auditoria interna i, finalment, la gestió i acompanyament de la certificació de Seguretat i Salut Laboral ISO 45001. També oferim formació.

Demani pressupost sense compromís
Què és aquesta certificació?
ISO 45001 és la nova norma de Sistemes de Gestió de la Seguretat i la Salut en el Treball, que substituirà l'actual OHSAS 18001. Disposar d'un Sistema de Gestió de la Seguretat i la Salut en el Treball robust i eficient li aporta un enfocament més holístic en la gestió dels riscos de seguretat i salut i li permet una major previsió de cara als seus treballadors ia la seva organització.
La norma ISO 45001 ha estat dissenyada per poder ser implementada en qualsevol organització independentment de la seva mida, sector i ubicació geogràfica.
Implantar la certificació ISO 45001 ofereix una gamma de beneficis per a la seva organització:

  • Protecció dels treballadors: un enfocament estructurat per a la identificació de perills i la gestió de riscos contribueix a mantenir un ambient de treball més saludable i segur, així com a reduir el nombre d'accidents i els problemes de salut produïts en el lloc de treball. Aquest enfocament hauria d'ajudar a reduir les lesions i les baixes per malaltia dels empleats.

  • Reducció dels riscos: l'enfocament global ajuda a traduir els resultats de risc en plans d'acció adequats per l'avaluació, verificació, inspecció, revisió legal i investigació d'accidents, amb l'objectiu de reduir els riscos, protegir els treballadors i controlar les amenaces en infraestructura que ocasionen accidents.

  • Compliment legal: proporciona un mecanisme per a la identificació de la legislació vigent i la implementació dels requisits aplicables. Mantenir-acord amb la llei pot ajudar a reduir les queixes, pagar primes d'assegurança més baixes, evitar conseqüències financeres, i pal·liar l'estigma de la publicitat negativa.

  • responsabilitat: la certificació és una forma de demostrar a les seves parts interessades la seva responsabilitat i compromís en matèria de Seguretat i Salut en el treball.
Per implantar la ISO 45001 seguim els següents passos:

  • Diagnòstic inicial: Coneixem en quin punt es troba el client i definim a quina distància es troba del compliment dels requisits marcats pel referencial escollit. A la finalització del diagnòstic vam presentar un pla d'acció detallat incloent etapes, accions, objectius a aconseguir i personal implicat.

  • Desenvolupament documental: Desenvolupem la documentació del sistema d'inspecció a partir de la informació que recollim del client en cada jornada de treball. A ISOCAT ens encarreguem del desenvolupament de documents i registres en tot moment per tal de permetre al client centrar-se en tot moment en la recollida d'informació.

  • Implantació del sistema: Una vegada desenvolupada la documentació, donem suport a la posada en marxa del sistema, revisant tots aquells punts febles que mostrin dificultats a l'hora de posar-los en funcionament en l'Organització.

  • Auditoria interna: Abans de sol·licitar la certificació, si aquest és requisit del client, procedim a planificar i executar una auditoria interna completa al sistema de qualitat amb la finalitat de verificar l'efectivitat i eficàcia del sistema definit i posat en marxa en l'Organització.

Totes aquestes etapes es combinen amb una acció de formació i motivació del personal transversal que és clau per a l'èxit del sistema.
Garantim la completa satisfacció dels nostres clients brindant serveis 100% personalitzats que s'ajustin a les seves necessitats.

Comptem amb personal altament capacitat que compta amb àmplia experiència en l'àmbit del comerç internacional per dur a terme totes les seves operacions de la manera correcta.

Som una empresa altament fiable i transparent que actua sempre dins el marc legal aplicable, recolzada per la permanència dels nostres clients.

Ens comprometem a donar seguiment de principi a fi a cadascun dels seus tràmits.

Donem resposta immediata i un tracte molt proper.

Vol implantar la certificació ISO 45001?

Empleni aquest petit formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

Tot correcte! Hem rebut el seu missatge.
Error! Hi ha hagut un error en l'enviament.

Vol que l'ajudem a implantar la certificació ISO 45001?

Contacti'ns i l'ajudarem en la implantació