consultor sector indústria química

Necessita una empresa consultora especialitzada en el sector de la

Tenim més de 10 anys d'experiència en consultoria d'empresa especialitzada en el sector de la Indústria Química. Vol que siguem els seus consultors?

Demani pressupost sense compromís
Qui?
Empresa familiar química sempre molt preocupats per la satisfacció dels seus clients, dels seus accionistes i col·laboradors.
  • Incrementar el control de la comunicació.
  • Minimitzar riscos de comunicació.
  • Certificació ISO 9001 i 14001.
  • Certificació ISO 9001 i 14001.
  • Reducció de costos.
  • Expansió de la marca.
Van créixer de tal manera que van aconseguir grans coses: 11 sucursals a tot el país, 550 treballadors en plantilla i el reconeixement de l'opinió pública. No obstant això, van detectar un problema: calia un major control de la documentació la gestió donada la deslocalització que existia entre les seves diferents sucursals. Havien de posar solució a aquest problema i va decidir fer-ho a través de l'automatització del seu sistema de gestió de qualitat.
L'empresa va poder, finalment, reduir en un 10% l'ús de paper en l'empresa, estalviar altes sumes de diners en viatges de tipus administratiu i un gran estalvi de temps que ha fet possible l'expansió de la marca.
En ple procés d'expansió de l'empresa, la solució basada en la norma ISO 9001, va ajudar al fet que les persones encarregades de l'empresa s'alliberessin de la càrrega administrativa, menys paperassa, etc. L'actualització de documents també va millorar com un dels grans reptes de la companyia. Les eines de programari implantades, va evitar complicacions durant la instal·lació de la mateixa en totes les delegacions de l'empresa. Finalment, la intercomunicació entre les sucursals i la seva capacitat de controlar cada delegació va augmentar notablement.

Necessita un consultor especialitzat en el sector d'Indústria Química?

Contacti'ns i l'ajudarem a aconseguir més beneficis