consultor sector matèries primeres

Necessita una empresa consultora especialitzada en el sector de les

Tenim més de 10 anys d'experiència en consultoria d'empresa especialitzada en el sector de les Matèries Primeres. Vol que siguem els seus consultors?

Demani pressupost sense compromís
Qui?
Empresa de moviments de terres i mineral per a la gran mineria.
  • Arribar a un nou estat de desenvolupament de l'organització, més professionalitzada i sostenible.
  • Certificar ISO 9001 i 14001.
Es va preparar un Pla de treball a mitjà termini, que aborda l'estratègia, l'estil d'administració dels seus processos, la seva estructura organitzacional i l'administració de la informació institucional, per arribar a un nou estat de desenvolupament de l'organització, més professionalitzada i sostenible .
Es trobava en una cruïlla producte del creixement, com fer per potenciar les seves fortaleses o claus d'èxit que els van permetre fer un nom en el seu negoci i evitar que el mateix creixement els s'enfonsi per no poder mantenir la qualitat del servei que van acostumar als seus clients. Per a buscar respostes ens van sol·licitar realitzar un Diagnòstic Empresarial
Avui compten amb un camí, on el punt de partida és conegut i a partir del qual és possible mesurar l'avanç del Pla de Treball que van iniciar.
L'anàlisi de l'empresa es va realitzar des de diverses perspectives:

  • Alineació estratègica dels processos: coherència en els diferents nivells jeràrquics.
  • Nivells de gestió del negoci i dels processos: anàlisi de resultats, presa de decisions i millora.
  • Estil d'administració dels processos: basat en processos o per funcions.
  • La forma d'administrar dels riscos financers, judicials i altres: Priorització de les accions i controls.
  • Rols i Responsabilitats de processos: Coneixement i consistència.
  • Ús de Tecnologia per a la gestió de la informació.
Els resultats d'aquest Diagnòstic van ser lliurats al directori de l'empresa, on van reconèixer una radiografia de les fortaleses i debilitats arrossegades per anys.

La forma sistèmica del lliurament dels resultats va permetre arribar a les bases de la seva organització i de les causes dels seus problemes, donant llums de com enfrontar-los de manera sostenible i que els permeti passar a l'següents estat de creixement, menys recolzat en les persones i més en l'organització, mantenint la seva forma de treball i d'arribada amb el client.

Amb aquest resultat van preparar un Pla de treball a mitjà termini, que aborda l'estratègia, l'estil d'administració dels seus processos, la seva estructura organitzacional i l'administració de la informació institucional, per arribar a un nou estat de desenvolupament de l'organització, més professionalitzada i sostenible.

Avui compten amb un camí, on el punt de partida és conegut i a partir del qual és possible mesurar l'avanç del Pla de Treball que van iniciar.

Necessita un consultor especialitzat en el sector de les matèries primeres?

Contacti'ns i l'ajudarem a aconseguir més beneficis