consultor hotels turisme

Necessita una empresa consultora especialitzada en el sector de

Tenim més de 10 anys d'experiència en consultoria d'empresa especialitzada en el sector Turisme (Hotels, Oficines de Turisme, etc.) Vol que siguem els seus consultors?

Demani pressupost sense compromís
Qui?
Hotels i Oficines de Turisme de la província de Tarragona.
Certificació ISO 9001, ISO 14001 i ICTE.
  • Incrementar visibilitat als portals turístics
  • Increment dels clients internacionals per la seva valoració de les normes.
  • Aconseguir clients del sector de la tercera edat per poder ampliar la temporada d'obertura.
  • Estandardització dels processos minimitzant els errors causa de l'alta rotació de personal.
Les seves necessitats inicials eren la creació de coherència en els processos de treball, la garantia que hi hagi una continuïtat de les seves operacions de cara al compliment, l'estandardització dels seus processos i la qualitat i medi ambient. Preparats també per als requeriments internacionals.
Després de la certificació, els hotels i oficnas turístiques obtieron molts beneficis, entre ells, van aconseguir tenir un posicionament global, van assegurar estàndards de competitivitat i productivitat i un compromís per part de l'equip de treball. La pre auditoria va servir per ajudar al compliment dels requisits de regulació, situant d'aquesta manera, els processos que requerien d'intervenció. Després de la reorganització de processos i l'estandardització de les activitats, les empreses van estar al nivell de les exigències del mercat i van aconseguir excel·lents resultats en vendes.
El primer pas que van donar va ser fer una valoració de l'abast del seu problema: més de l'alt nombre d'hores per a accions correctives que dedicaven i que, per tant, es perdien en comptes de invertir-se en millora contínua; seus sistemes de gestió no estaven automatitzats pel que hi havia una necessitat de gestió manual de tota la documentació amb el consegüent descontrol i caos que això ocasiona.

D'altra banda, no tenien gestió per processos i per això, el mesurament i el seguiment del que feien era molt difícil. El maneig de la informació que els oferien les enquestes, pel seu volum era molt difícil de manera manual. Per tot això, es van llançar a l'automatització dels sistemes de gestió de qualitat, medi ambient i qualitat turística, amb l'aplicació de certs mòduls. Les solucions informàtiques trobades incloïen l'ús de plataformes àgils i senzilles accessibles a tots. Van comptar amb un gestor documental per a l'aprovació via online dels documents, minorant el temps dels processos. La visualització dels processos de treball era molt més fàcil amb la inclusió de càrrecs, objectius, indicadors, etc.

Necessita un consultor especialitzat en el sector dels Hotels/Turisme?

Contacti'ns i l'ajudarem a aconseguir més beneficis