consultor sector gestories

Necessita una empresa consultora especialitzada en el sector de les

Tenim més de 10 anys d'experiència en consultoria d'empresa especialitzada en el sector de les Gestories. Vol que siguem els seus consultors?

Demani pressupost sense compromís
Qui?
Serveis empresarials professionals (gestories, oficines tècniques, bufets d'advocats).
Certificació ISO 9001 i ISO 14001.
  • Rendibilitzar la inversió de l'aixecament i modelació dels processos.
  • L'augment de la productivitat.
Els nostres clients han vist per anys com es malgasten els recursos tot i haver realitzat diverses intervencions als seus processos, cada vegada que passava un problema important. En definitiva s'ha actuat sobre els símptomes, aplicant correccions l'efecte durava un temps i després tornava a ocórrer el problema, sense un abordatge sistèmic per a la millora de processos.
L'optimització passa pel coneixement profund del procés en totes les seves arestes, activitats, rols i responsabilitats, competències i disponibilitat de personal, recursos i mètriques associades, perquè l'impacte de les millores que es realitzin pugui mesurar-se clarament i no es perdi en el vaivé del procés, perquè l'objectiu de qualsevol intervenció ha de ser quantificable per poder seguir avançant al pas següent en la millora contínua, aprenent la forma transformar aquests canvis en l'inici de la millora contínua dels seus processos.
  • La diferència està en abordar de forma holística dels problemes de l'organització, entenent que qualsevol problema d'una àrea o departament, gairebé amb seguretat no es deu a l'acompliment d'aquest departament i és producte d'una acumulació de manca de coordinació, comunicació, llacunes de responsabilitat, activitats no estandarditzades, manca de control i gestió amb focus al client final i no a la gerència del comandament.

  • la metodologia per a l'optimització i millora de processos passar per la priorització de les oportunitats trobades en el diagnòstic, que porta a l'aixecament del procés crític i la seva posterior modelació per estar en condicions de intervenir-los amb un pla de millora, permetent iniciar la millora contínua dels processos.

Necessita un consultor especialitzat en el sector de les Gestories?

Contacti'ns i l'ajudarem a aconseguir més beneficis